Oriol Nebleza, administrador del grup ‘Què cal millorar….’ creu que una conversa amb Miquel Forns hagués ajudat a resoldre el conflicte que desembocà en la denúncia de l’alcalde. Nebleza entèn que Forns hauria de publicar al grup l’acceptació de les disculpes dels denunciats, lamenta el que ha succeït i creu que cal situar-ho en un context en el qual molts usuaris del grup se senten desatesos per l’Ajuntament a l’hora de respondre a les queixes.

Es coneixen des de petits, i potser per això a Oriol Nebleza -que assumeix el dret de l’alcalde a denunciar expressions públiques que hagi considerat ofensives- li sap greu que el propi Miquel Forns no li comentés la seva preocupació abans d’interposar una denúncia de la qual en va saber els detalls el mateix dia que els denunciats li varen fer saber, perquè havien rebut la citació. Nebleza afirma que prendrà mesures, d’acord amb algun comentari que ha vist, però creu que, en l’actualitat, quan polítics de primera línea s’han dit coses molt gruixudes, cal contextualitzar el que s’ha publicat a Facebook més com una manifestació d’enuig cap a la desatenció que molts usuaris de la pàgina creuen viure per part de l’Ajuntament. Nebleza creu que de la mateixa manera que els denunciats han hagut de disculpar-se públicament, l’alcalde també hauria d’exposar públicament al grup l’acceptació de les disculpes.

Escolteu-lo