L’Ajuntament presenta el projecte ‘Cultura en blau’ que oferirà descomptes en activitats culturals als usuaris del carnet blau + i del carnet blau social

Les regidores Tubau i Rossell durant la presentació del projecte

Les regidores de benestar i familia i cultura, tradicions i festes, Mireia Rossell i Rosa Tubau, han presentat el projecte cultura en blau, que proposa descomptes d’entre el 20 i el 30% en cinema, concerts, museus, música, arts escèniques i l’oferta cultural futura que es pugui programar, a usuaris del Carnet Blau + i del Carnet Blau Social. La proposta beneficia als prop de 1000 usuaris actuals del Carnet Blau, i també als participants del programa Implica’t, destinat a fer la primera acollida als estrangers que arriben a la vila. Rossell i Tubau explicaren tots els detalls de la proposta.

Escolteu-les