Nicolas Cage, Ed Harris, John Carpenter en concert… Àngel Sala afegeix més alicients a l’edició d’enguany del festival.

Un clàssic del cinema d’acció que uní Cage i Harris

El passat dijous, Àngel Sala, director del Festival Internacional de cinema de Catalunya, afegí uns quants noms propis i unes quantes pel·lícules a la llista d’alicients d’enguany. A més de Peter Weir, Nicolas Cage i Ed Harris rebran el premi honorífic del certamen, i el director John Carpenter es presentarà en el seu vessant musical, oferint un concert al Meliá el proper 13 d’octubre, vigília de la cloenda del festival. Portar Carpenter ha estat resultat d’una llarga història d’esforços que ha durat….17 anys. Us resumim la roda de premsa d’Àngel Sala en la qual va repassar alguns dels títols de la secció oficial, reflexionà sobre la important notorietat que el festival està tenint en l’àmbit professional, sobretot després que La forma del agua aconseguís l’Oscar, i apuntà que el pressupost d’enguany, després de la injecció econòmica del cinquantenari, retrobarà el nivell de la edició del 2016.

Escolteu-ho