Maica Díez: “Hem de saber gestionar els sentiments que genera la Festa Major”

Maica Díez en el decurs de la presentació de la Festa Major 2018 al Prado (Foto Visit Sitges)

A menys d’un mes de la Festa Major conversem amb Maica Díez, presidenta de la Comissió de Festa Major i Santa Tecla. Després de conèixer pregoner, pendonistes o els recorreguts de les processons cíviques de Sant Bartomeu i Santa Tecla, hem volgut aproximar-nos a la festa de la mà d’una presidenta que, abans de ser-ho, ja ha estat en antigues comissions i l’ha viscut des de dintre. Maica Díez creu que la comissió, més enllà d’acabar de vestir la Festa Major amb alguns actes previs o posteriors a les famoses 36 hores, ha de saber gestionar els sentiments o la passió que aixeca una festa com Sant Bartomeu. La nova presidenta de la Comissió entèn que el grau de responsabilitat per part de tothom ha de ser, si cal, una mica més gran després que la Festa Major de Sitges hagi estat declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional. Maica Díez, sense donar masses detalls, també ha avançat que hi hauran alguns canvis en el protocol i ha reconegut que la Festa Major d’enguany serà un xic diferent sense la presència de referents com en Jofre, en ‘Coté’ o en Ramon Soler.

Escolteu-la