La UE Sitges comença una pretemporada atípica

L’entrenador Víctor Doñate s’estrenava ahir com a tècnic del primer equip (foto UE Sitges)

Els dos equips de la UE Sitges van començar ahir els entrenaments d’una pretemporada atípica degut a les obres que s’estan fent al Municipal d’Aiguadolç. El primer equip, a les ordres de Víctor Doñate, farà els seus entrenaments a Canyelles, mentre que el segon equip, dirigit per Xavi Hereu, ho farà al Nou Pins Vens mentre no finalitzin les obres, inicialment a finals d’aquest mes d’agost. Tot plegat obligarà també a disputar gairebé tots els amistosos fora de casa, malgrat que el club es reserva els darrers dies d’agost i el principi del setembre per a poder jugar, en cas que sigui possible, els partits del Trofeu Garcia Munté i el de Festa Major a Aiguadolç. De ser així, el primer equip s’enfrontaria a la Joventut Ribetana i el segon ho faria davant la Penya Jove de les Roquetes. De tot plegat, n’hem pogut parlar amb el president de la UE Sitges, Jordi Martínez, qui de cara a la nova temporada espera, d’entrada, un bon rendiment dels dos equips a la 3ª Catalana: un al grup 12 i l’altre al 10.

Escolteu-lo