Miguel Ángel Bastenier es dona de baixa de ciutadans i sol·licita anar al grup mixt de l’Ajuntament. Assegura que ha estat tractat de forma indigna i immerescuda per part de la secció local del partit i que no formarà part de cap opció política en el futur.

Primer es va donar de baixa de Ciutadans, i després va entrar al registre de l’Ajuntament de Sitges la sol·licitud per marxar del grup municipal i formar part del grup mixt. Creu que no ha de tenir cap conversa amb ningú de la secció local del partit i afirma, categòricament, que no es planteja entrar en cap altra formació política en el futur. Així s’ha tancat un procés de desencontre entre Bastenier i el seu ex partit, que va iniciar-se amb el canvi en la junta local. Un canvi que fou avalat per ell mateix i altres militants, però que, segons el regidor, va portar un canvi d’actitud vers la seva persona en forma d’assetjament constant que Bastenier exemplifica en un expedient disciplinari on es relaten uns fets que no es varen produir. Conversem amb ell.

Escolteu-lo