Albert Bertran sobre el conveni entre Ajuntament i Port d’Aiguadolç que ha de desbloquejar la situació de la confraria de pescadors: “Si després de vuit anys són incapaços de solucionar això, si estiguessin a l’empresa privada, no vuit anys, faria molt de temps que estarien tots acomiadats”

Aquesta és una història de bones voluntats que no estan materialitzades sobre el paper. El Port d’Aiguadolç espera, de fa 8 anys, el conveni amb l’Ajuntament que regularitzi la situació de la confraria de pescadors a l’interior del recinte, tant pel que fa a la gestió dels amarratges, com a la del lloguer de l’espai que ocupen els mòduls de les dependències de la confraria. Fins avui no hi ha hagut forma de desbloquejar la situació, pel que el port ja té a punt una demanda contra l’Ajuntament, que presentarà si no prospera una reunió que ha de tenir lloc el proper mes de setembre. Hem parlat amb Xavier Cuyàs, director del port, i Albert Bertran, president del port, i la conversa es pot tallar amb ganivet.

Escolteu-la