El repte de la proposta musical de “El ball”, la necessitat d’autogestionar la responsabilitat quan es treu un ball al carrer, les cercaviles pel centre i…. les carretilles valencianes que han guanyat el concurs públic per abastir les colles de foc, però que ben pocs han provat. Maica Díez i Manel Andreu a la primera xerrada del Janio’s

Us oferim, íntegra, la primera de les xerrades de Festa Major, organitzades pel Janio’s Bar, amb la col·laboració de l’Eco de Sitges, el restaurant La Salseta i Justo Conde i Joan Pros. Amb el títol de La comissió ens visita, la presidenta de la comissió, Maica Díez, i Manel Andreu, un dels responsables de la programació musical de El Ball, exposaren els detalls i el posicionament de la comissió sobre les noves propostes i la concepció que tenen de la festa. Moderà la xerrada el periodista de Ràdio Maricel Pitu Valera.

Escolteu-la