Més enllà del disseny. Mònica Tomàs, les joies de disseny de MonCreacionS

La Mònica al seu taller

La darrera creació de la Mònica

Tot va començar, una mica, fruit de la casualitat. Després d’una primera experiència en el món de la roba i la moda i de quedar-se sense feina, Mònica Tomàs va començar, ara farà uns tres anys, els seus estudis a l’Escola de Joiers de Barcelona i d’aquí neix MonCreacionS, les petites joies d’autor fetes a mà, amb plata de llei. Aquesta és la història de la Mònica i d’uns dissenys en forma d’anells, arrecades, polseres o penjolls amb motius tant festamajorencs com el Drac o la flor de la Geganta o, fins i tot, amb el mosaic que hi ha al paviment de la Plaça de la Vila de Vilanova i La Geltrú. Dissenys que podran trobar a la botiga-taller del C/ Sant Pau, 13 o bé a través de la pàgina web de MonCreacionS

Escolteu-la