Tot i que considera que s’està vivint el final esbravat d’una legislatura, Pol Vigó de la CUP creu que cal incidir amb força en temes com la vivenda social o la fiscalitat progressiva. La CUP no ha canviat el seu posicionament contrari a formar part d’una llista unitària del sobiranisme per a les municipals del 2019.

Té la sensació de viure un final de legislatura on es percep el cansament, i on està costant molt que les coses es moguin, malgrat les bones notícies des del punt de vista econòmic. Pol Vigó, de la CUP, creu que en els propers mesos s’ha de poder avançar, com a mínim, en el projecte de vivenda pública o en la fiscalitat progressiva -també a l’hora de rebaixar l’IBI com ha apuntat que planteja el govern-. La CUP, que segueix posicionada en la seva decisió de no formar part d’una llista unitària del sobiranisme de cara a les municipals del 2019, lamenta que l’equip de govern plantegi un diàleg molt obert en determinats temes, i en canvi, no sigui tan explícit en plantejar-lo en d’altres.

Escolteu-lo