Ferran Llombart creu que la sortida al conflicte dels top manta passa per la seva regularització negociada. Això implicaria eliminar el producte il·legal, pagar una taxa d’ocupació de via pública i acotar els espais necessaris per a la venda.

Sitges té el top manta que ha permès, afirma el portaveu del PP Ferran Ignasi Llombart. Però, a la vegada, aposta per a que la vila impulsi una sortida negociada a aquest problema social, que en algunes ocasions ha derivat en conflictes d’ordre públic. Llombart creu que, seguint iniciatives semblants preses en altres municipis, es tractaria de negociar amb els venedors per aconseguir tres objectius: limitar la venda als productes legals, acotar un espai on poder vendre, i establir una taxa -encara que sigui simbòlica- d’ocupació de via pública. A partir d’aquí, caldria d’actuar davant dels qui no compleixin els requisits. El portaveu del Partit Popular continua apostant per un govern de concentració on la resolució dels problemes de Sitges es prioritzi davant del sobiranisme i l’espanyolisme.

Escolteu-lo