L’escola municipal de música Montserrat Almirall comença un curs que, entre altres novetats, portarà els instruments a les escoles dins del projecte ‘música i comunitat’

Els alumnes de 4rt de l’Esteve Barrachina i de l’escola Maria Ossó seran els primers en participar del programa música i comunitat, una de les noves iniciatives que l’escola municipal de música Montserrat Almirall posa en marxa aquest nou curs, amb l’objectiu que la música sigui sentida com una activitat veritablement participativa. També a la pròpia escola hi haurà canvis que fomentaran encara més el treball en grup dels alumnes, a partir de diferents projectes que es posaran en marxa el nou curs. El proper 17 de setembre, a les 20h, l’escola organitza una xerrada per donar a conèixer tot el programa lectiu d’enguany. N’hem parlat amb Pinyu Martí.

Escolteu-ho