Les Pubilles i els hereus 2018 a punt per a l’elecció!

Hem pogut parlar amb 14 de les 17 pubilles i hereus que demà seran protagonistes de la nit del pubillatge al Prado. Aquí teniu els seus testimonis en tres converses diferents. Per problemes d’agenda no hem pogut tenir a en Joan Gasulla de la Jove de Sitges, a la Mireia Piniés i en Xavi Bernat del Club Natació. A ells, com a tots i a totes, els desitgem que passin una gran nit de pubillatge!

En un primer grup saludem a: Susanna Andreu (Carrusel Prado), Paula Martínez (Retiro) i Ona Almirall (Prado)

Escolteu-les

En un segon grup saludem a: Roger Pascual (Associació de veïns del Vinyet), Aaron Vidal (ABPS), Sergi Molina (Penya Barcelonista), Martin Tribaldos (Carrusel Prado), Santi Palomares (Penya Espanyolista), Èric Furró (Retiro)

Escolteu-los

I en un tercer grup saludem a: Maria Salazar (Poble Sec), Júlia Braojos (Penya Barcelonista), Zoe Castro (Jove de Sitges), Estel Carreras (ABPS), Carlota Fornells (Associació veïns del Vinyet)

Escolteu-los