Antoni Bassas i unes (captivadores) històries de la ràdio, a ‘Bon dia, són les 8’

Antoni Bassas sota l’atenta mirada d’Albert Sáez

Amb el bagatge professional i personal de 14 anys al capdavant de El matí de Catalunya Ràdio, Antoni Bassas es va veure capaç, 10 anys després de la seva comentadíssima marxa de l’emissora, d’abordar una etapa molt intensa des de la distància suficient com per a bastir-ne una visió ponderada. Convidat per Òmnium Garraf, i presentat pel periodista Albert Sáez, Bassas captivà al públic que omplenà ahir el primer pis del Prado, amb una barreja de reflexions personals i pàgines viscudes, que ha deixat escrites a Bon dia són les 8, premi Josep Pla 2018 i un dels llibres més venuts el passat Sant Jordi. Us assegurem, com a mínim, un somriure, o dos, sense deixar de pensar en el missatge de fons que exposaren ambdos periodistes.

Escolteu l’acte sencer

Escolteu la intervenció d’Antoni Bassas