Sota l’actual camp de rugby hi pot haver, en el futur, la nova Escola Pia, i la institució es compromet a finançar-la íntegrament.

L’actual edifici de l’escola es va obrir el curs 1972, i es va acabar de pagar el 2008

Els pares decidiran, però, de moment ja han decidit que l’Associació cultural -que aplega tots els pares i mares amb fills a l’escola- es converteixi en fundació. És el requisit per a que l’escola Pia de Catalunya es comprometi a finançar íntegrament el projecte de construcció d’una nova escola que, d’entrada, podria situar-se sota l’actual camp del rugby, en els terrenys on el pla d’equipaments també ubica el centre de robòtica de la fundació Ave Maria. Això suposarà, per altre banda, que l’escola Pia formi part de la junta de la nova fundació i, per tant, intervingui de manera més activa en la presa de decisions. Raül Capa, nou president de la cultural de l’escola s’ha mostrat molt satisfet pel pas endavant que suposa el resultat de l’assemblea del dissabte, en l’objectiu d’assolir la plena consolidació del model summem, el projecte pedagògic de l’escola Pia.

Escolteu-ho