L’Hora d’Europa: els drets de les persones grans, i les fake news

L’Hora d’Europa de l’octubre l’hem dedicada a dos temes de futur que preocupen a la Unió: els drets de la gent gran i les notícies falses. Amb Joaquim Millan, l’Eurolocal, hem conversat amb Nena Georgantzi, responsable de l’Àrea de Drets Humans d’AGE Platform Europe, que presenta un manifest on reclama, de cara a les properes eleccions al Parlament Europeu, més implicació dels partits en els drets d’aquest sector d’edat, amb mercats inclusius, no discriminació per edat, igualtat entre homes i dones, pensions i salut digne, o accés universal a bens i serveis. També hem conversat amb la professora de Periodisme Digital de la facultat de Comunicació Blanquerna Susana Pérez sobre el fenòmen de les fake news, i com la viralització de les publicacions a les xarxes socials està creant una societat polaritzada contra la que institucions i ciutadans han de prendre mesures.

Escolteu-ho