La història feliç de ‘Doha’ i Núria Scarp. De Qatar a Sitges en una experiència per a recordar, que motiva una campanya per ajudar a la protectora ‘Paws rescue Qatar’

La capital de Qatar dóna nom a una gossa abandonada que la DJ sitgetana Núria Scarp va recollir durant l’època en la qual va treballar a un hotel de la ciutat. Segons la Núria, a Qatar els gossos no tenen la mateixa consideració que a casa nostra, i són víctimes de continuats maltractaments. Doha, que és un creuament entre Saluki i Golden, va captivar Scarp des del primer dia, però portar-la a Sitges ha estat una història llarga i atzarosa. Al perfil de Núria Scarp a Facebook hi ha oberta una campanya per a recaptar fons per a la protectora d’animals de Qatar que va tenir la gossa durant prop de tres mesos abans de poder traslladar-la a la nostra vila, i, a més, la Núria pensa en organitzar un festival benèfic amb el mateix objectiu.

Escolteu-la