Creix l’interès per la defensa personal femenina entre les dones de Sitges

El servei d’informació i atenció a les dones “Sitges Dona” ha ampliat l’oferta de tallers de defensa personal femenina davant de l’interès creixent entre les dones per adquirir aquests coneixements d’autoprotecció. Demà dimecres començaran els tallers habituals del matí destinats a dones que han patit algun tipus de violència de gènere o que es troben en alguna situació de vulnerabilitat, i per als propers 12 i 19 de novembre s’han previst dos tallers més en horari de tarda, aquests destinats a dones que, tot i no viure en cap situació de violència o perill, volen aprendre tècniques de defensa personal. De moment una vintena de dones de totes les edats ja s’hi han apuntat. Sobre la defensa personal i sobre l’actual violència masclista que ens rodeja hem conversat amb Mireia Paretas, cap del servei de Drets Civils de l’Ajuntament de Sitges, i Mari Carmen Vila, professora d’arts marcials i experta en defensa personal.

Escolteu-ho