S’aproven les ordenances del 2019 i el plec de condicions per al concurs públic que ha d’escollir la nova empresa de neteja viària

Us oferim, en diferents clips d’àudio, la sessió de ple municipal extraordinària celebrada ahir a l’Ajuntament de Sitges, i en la qual es vàren aprovar les ordenances fiscals per al 2019 i el plec de clausules que regirà el concurs públic per a escollir la empresa que gestionarà la neteja viària de Sitges durant els propers anys. Les ordenances es vàren aprovar amb els vots a favor del govern, SGI i el PP, l’abstenció de C’S, i el vots en contra de NH, la CUP i la regidora no adscrita Carme Gasulla, i el nou plec de clàusules del contracte de neteja es va aprovar amb els vots a favor del govern, NH SGI i PP, i les abstencions de la CUP, C’S i Carme Gasulla.

Escolteu el debat de les ordenances fiscals

Escolteu el debat del contracte de neteja

Escolteu el resum del ple

Escolteu el ple sencer