Jordi Cubillos ens presenta ‘Fins aquí hem arribat’, un llibre sobre com abordem la mort, escrit conjuntament amb Amadeu Carbó

És un llibret petit, però us podem assegurar que hi trobareu un munt d’apunts històrics i anecdòtics que us interessaran. Jordi Cubillos i Amadeu Carbó plantegen a Fins aquí hem arribat, un estudi sobre com ha canviat la nostra forma d’abordar la mort respecte a com l’assumien els nostres avantpassats, tot fent un repàs històric als costums festius tradicionals i costumistes que, o bé s’han perdut, o bé han canviat el seu sentit, a més d’incorporar una bona colla d’anècdotes, frases fetes i dites populars que tenen a la mort com a protagonistes. L’estudi ha estat editat per Edicions Moreradins de la seva col·lecció l’ermità. En parlem amb Jordi Cubillos.

Escolteu-lo