Una ampliació enlluernadora. Es presenten els nous espais de la fundació Stämpfli, situats a l’antiga casa Serramalera. El vídeo de la visita.

Dissabte 13 d’octubre l’arquitecte Josep Maria Coll i el pintor Pere Stämpfli varen presentar els nous espais expositius de la fundació de l’artista, que han suposat la rehabilitació completa de la casa Serramalera, situada al costat de “Can Mec”, seu del Grup d’Estudis Sitgetans. La intervenció, que ha durat gairebé 3 anys, ha aconseguit afegir prop de 800 metres quadrats d’espai expositiu i d’equipaments que enlluerna veure… Us convidem a viure amb nosaltres la visita amb aquest vídeo de quart d’hora. Ens passegem pel nou soterrani, situat dos metres per sota el nivell del carrer d’en Bosc, la planta baixa, les dues plantes d’exposició, i l’àtic amb una terrassa de singulars vistes.