De l’1 al 4 de novembre, arriba el “Sitges cheese fest” amb tot un seguit d’activitats vinculades al món del formatge.

Si us agraden els formatges i en voleu saber més, o si no us diuen gran cosa i voleu experimentar sabors que no heu tastat mai abans, arriba el Sitges cheese fest. Organitzat per La formatgeria de Sitges la iniciativa es dividirà en tres esdeveniments: la fira al passeig de la Ribera, fins al 4 de novembre, un tastet de formatges a 3 establiments sitgetans (la formatgeria, la sitgetana i la incidència del factor vi), del 5 al 8 de novembre, i, finalment, la incorporació del formatge a les receptes del Sitges tapa a tapa d’enguany, que tindrà lloc del 8 al 18 de novembre. A més d’explicar-nos com funcionarà el festival, en Xavier González, de la formatgeria, ens ha deixat uns quants consells molt interessants per a escollir i guardar un bon formatge.

Escolteu-lo