Triomf de la UE Sitges en una jornada en la que els de dalt no fallen. El Bàsquet Sitges torna a perdre, mentre que el Club Patí Subur Sitges suma el seu quart triomf fora de casa

La 9ª jornada a la 3ª Catalana de futbol ens ha dut les victòries dels cinc primers classificats, com la que, per exemple, va aconseguir la UE Sitges (0-2) al camp de la Pobla de Claramunt, gràcies a dos gols d’un Javi Aroca que va entrar a la segona part. Els de Víctor Doñate afronten aquesta setmana el doble repte de jugar davant l’Òdena el partit pendent de la 2ª jornada i davant un Moja que ve de golejar al Montserrat Igualada. Per la seva banda, el Sitges Suburense, després d’haver guanyat els dos últims partits, va sortir derrotat (3-0) de la seva visita al camp del Gornal. En bàsquet, el Bàsquet Sitges va encaixar la quarta derrota en perdre (85-83) a la pista del CB Castellar, mentre que a la 1ª Catalana d’hoquei patins, el Club Patí Subur Sitges va sumar el quart triomf fora de casa (4 de 4) en vèncer (4-5) a la difícil pista de l’Andorra. També aquesta setmana, en Marc Figueras ens fa cinc cèntims del paper dels regatistes del Club Nàutic Sitges en una complicada regata a Palamós, degut al mal temps del cap de setmana.

Escolteu-ho