Dues medalles (or i bronze) per al Conjunt Mixt del Club Rítmica Sitges Garraf, en els Special Olympics i el Campionat de Catalunya

L’Aina, la Gemma, la Marina i el Pol, instants després de guanyar la medalla d’or als Special Olympics

Una medalla d’or i una de bronze. Aquest és el petit gran tresor que ha aconseguit guanyar el Conjunt Mixt del Club Rítmica Sitges Garraf. L’or va arribar a principis del mes d’octubre a Andorra, en el marc dels Special Olympics, mentre que el bronze se’l van penjar a Reus, ara fa uns dies, en el Campionat de Catalunya de Conjunts. Dues grans fites per a un equip que el formen la Marina Povedano, l’Aina Janer, la Gemma Fontanals i el Pol Fontanals i que entrena la Laura Pérez, i que s’ha produït després que per primer cop les persones amb discapacitat intel.lectual estrenaven un reglament adaptat i esdevenien una categoria més dins de la Federació Catalana de Gimnàstica. I tot això ha estat gràcies arran d’una proposta en forma de projecte de normativa adaptada a la Federació que van presentar ara farà un parell d’anys María José Montilla i Laura Pérez, del Club Rítmica Sitges Garraf. Escoltem amb atenció aquesta història que ens han vingut a explicar l’entrenadora Laura Pérez i la gimnasta Marina Povedano, i que ens parla del treball de normalització i inclusió d’aquestes persones en el món de l’esport.

Escolteu-ho