l’ANC de Sitges posa en marxa una enquesta per a definir les debilitats i les fortaleses de la vila, amb l’horitzó posat al 2031

L’assemblea Nacional Catalana de Sitges ha posat en marxa una enquesta, en format físic i virtual, on tots aquells que ho desitgin -i sense haver d’identificar-se- han d’assenyalar, en una escala de l’1 al 10, quines actuacions o temes entenen que són prioritaris per a Sitges amb l’horitzó posat en l’any 2031. L’enquesta està dividida en 4 grans àmbits que volen identificar els dèficits, les necessitats, els problemes i les oportunitats de la vila, a partir de 10 ítems que cal situar en l’ordre de prioritat que es consideri. De les conclusions de tot aquest procés en sortirà un document que des de l’ANC entenen que podria ser la base per un programa electoral d’una possible llista unitària republicana. Podeu contestar l’enquesta a través d’aquest enllaç. N’hem parlat amb el coordinador de l’ANC, Jordi Serra, i amb Ferran Martínez.

Escolteu-ho