La Plataforma CAP Sitges organitza un debat sobre l’atenció primària a la vila i demana mobilització ciutadana per aconseguir la reobertura de les urgències

El debat sobre l’atenció primària a Sitges organitzat per la Plataforma CAP Sitges el passat dissabte va aplegar una vintena de persones i va oferir diversitat d’intervencions entorn el sistema sanitari públic. La primera en parlar va ser Belén Salvadó, membre de la Plataforma CAP Sitges, per exposar la situació local de lluita per la reobertura de les urgències del CAP, tancades des del 2011. Tot seguit va ser el torn de Paulino García, regidor de Som Alternativa al municipi de Lloret de Mar, que va explicar com van aconseguir reobrir el servei d’urgències ara fa dos anys després de mesos de lluita. A continuació va parlar Antoni Barbarà, metge i portaveu de Marea Blanca de Catalunya, per a fer una àmplia fotografia de la situació actual de la sanitat pública des del punt de vista dels treballadors. Finalment va ser el torn de Vidal Aragonés, diputat de la CUP i vocal de la comissió de sanitat al Parlament de Catalunya, per explicar la tasca i la intervenció política en matèria de sanitat. Va moderar el debat Estrella Campos, membre de la  Plataforma CAP Sitges. Us oferim el debat íntegre celebrat al Centre Cultural Miramar dissabte al matí.

Escolteu-ho