Paco García: “Estic convençut que aquest procés no va enlloc”. Parla el president de l’associació cultural de les Botigues de Sitges.

No hi ha esperança, lamenta el president de l’Associació cultural Les Botigues de Sitges, Paco García. I ho diu perquè creu que el procés participatiu impulsat per l’Ajuntament aquesta setmana, sobre la possibilitat de segregar-se del municipi, difícilment superarà el 20% de participació. Dos factors sumen, a un costat i a l’altre: el veïnat creu que existeixen uns greuges històrics que l’Ajuntament continua sense complir, i tampoc el barri ha aconseguit cohesionar suficientment al seu veïnat per a poder fer prou força en les seves reivindicacions. Escoltareu una conversa molt franca sobre una realitat que continua marcant el dia a dia de Les Botigues, més enllà del procés participatiu. Us recordem que hi ha 1858 persones amb dret a poder participar d’aquesta consulta, i que ho poden fer seguint l’aplicatiu operatiu des del web de l’Ajuntament de Sitges.

Escolteu-ho