L’associació ‘Goodbites’ organitza el seu 3r sopar solidari al Pic-Nic a benefici d’un projecte de la fundació Vicente Ferrer a Anantapur

El principal actiu de l’associació continuen essent els sopars solidaris que qualsevol pot fer a casa seva convidant als amics, però també entre les iniciatives de Goodbites hi ha la d’organitzar sopars solidaris amb la col·laboració d’establiments de restauració. Aquest és, per tercer cop, el cas del que es farà el proper dissabte al restaurant Pic-Nic, i que recaptarà fons per un projecte destinat a ajudar les dones vídues a Anantapur, ciutat de l’estat indi d’Andhra Pradesh. Amb Jaume Jornet, impulsor de l’associació al costat de Núria Vidal, comentem els detalls d’aquest sopar i del projecte al qual es dona suport. Qui vulgui més informació sobre Goodbites es pot adreçar al seu web.

Escolteu-lo