La ciència surt al carrer i omple la plaça de la Fragata d’experiments

Alumnes de batxillerat de l’Escola Pia de Sitges

Divendres la plaça de la Fragata es va convertir en escenari científic en acollir la jornada ‘La ciència al carrer’ que s’emmarcava en la 23a Setmana de la ciència celebrada la setmana passada. La iniciativa que va començar fa anys gràcies al professor Josep Coromines de l’Escola Pia de Sitges ha esdevingut en un matí multitudinari de divulgació científica que té com a protagonistes alumnes de secundària i de batxillerat de diferents escoles i d’altres entitats col·laboradores de la comarca del Garraf. Hem conversat amb la Cap del departament de ciència de l’Escola Pia de Sitges, Sílvia Pasqual, i amb alguns dels alumnes d’aquest centre sitgetà que, per un dia, es van convertir en professors de ciència.

Escolteu-ho