Els pares i mares de l’Escola Pia ja poden escollir entre els dos projectes de futur del centre. La reforma de l’edifici actual i la construcció d’una nova escola. Parla el director, Ramon Beringues.

Aquests són els dos projectes.

Fins al 7 de desembre els pares i mares de l’Escola Pia podran escollir, a través d’un procés participatiu telemàtic, quin projecte volen per a la futura escola. O bé la reforma de l’actual edifici, o bé la construcció d’una  escola de bell nou. La reforma de l’edifici actual suposaria la eliminació de la planta àtic, i la construcció d’un nou volum per a les classes de batxillerat, que donaria al carrer Sant Isidre. El tret distintiu de la nova escola seria la construcció d’un pavelló multiusos, per a esports i activitats diverses, que l’Escola Pia planteja com un equipament compatible amb un ús públic. Ens ha donat els detalls Ramon Beringues, director del centre.

Escolteu-lo