El pàrquing de Pins Vens denunciat per la gestió i per l’execució de l’obra. Parlem amb la denunciant: Àngels Llinas.

Arran de la seva intervenció en el ple del passat dilluns, hem conversat amb Àngels Llinas, la veïna de Pins Vens que ha denunciat a fiscalia l’obra del pàrquing al costat del pavelló. Per Llinàs, hi ha tres elements fonamentals qüestionables. Per un costat, l’ús del terreny la passada primavera per a la gestió dels residus que es van generar arran de l’obra del passeig de la Ribera. Per un altre, l’inici dels treballs del pàrquing sense tenir en compte que, prèviament, calia tenir l’aprovació de la obligatòria requalificació del terreny, ja que el pàrquing està situat en una zona verda. Finalment, el soterrament de diversos garrofers, que, segons Llinas, són espècie protegida. La veïna ha presentat diverses denuncies a fiscalia i afirma que, el passat dilluns, inspectors de la Generalitat vingueren a Sitges per recollir informació sobre aquest assumpte. Amb ella repassem la cronologia dels esdeveniments. El proper diumenge, 2 de desembre, a les 12 del migdia hi ha convocada una concentració de protesta a l’indret on s’està construïnt l’aparcament.

Escolteu-la