El Winter Market Sitges arriba al seu creixement màxim en la quarta edició

Interior del Winter Market Sitges en l’edició del 2017

Quatre anys després d’una primera fira petita amb només quinze expositors aquest any el Winter Market Sitges supera la seixantena d’expositors, el màxim mai presentat fins ara i que marca el seu límit de creixement. El nexe comú continua sent el producte fet a mà que es podrà veure en parades de roba, joies, complements, mobles i fins i tot en la gastronomia. Winter Market Sitges manté l’esperit familiar amb el que va néixer i aquest any l’augmenta amb la incorporació d’una zona de joc per la canalla i una gran quantitat de tallers i activitats per als més petits. Des de divendres i fins diumenge les portes de l’envelat transparent de la Fragata s’obriran per acollir aquesta fira d’inspiració nòrdica que ja se sent consolidada en el calendari sitgetà i que és obra i ànima de la sitgetana Vinyet Zapater.

Escolteu-la