Bons resultats del Bàsquet Sitges i el CPS Sitges per tancar el 2018; cara i creu per als 2 equips de la UE Sitges en la penúltima jornada abans de l’aturada de Nadal

El cap de setmana esportiu, el darrer en el cas d’algunes competicions abans del parèntesi nadalenc, ens ha dut el triomf de la UE Sitges (4-1) en el seu partit davant l’Anoia, abans de la visita de dissabte vinent al camp del Cubelles. Per la seva banda, el Sitges Suburense va rebre un correctiu massa sever en perdre 0-4 a Aiguadolç davant, tot s’ha de dir, d’un bon equip com l’Almeda. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges, gràcies a un bon tercer i darrer quarts, es va poder imposar al Sant Cugat Negre per 91-73. En hoquei patins, segueix la igualtat a 1ª i 2ª Catalana en les primeres posicions de la classificació. El primer equip del CPS Sitges va empatar (3-3) en la seva visita a la pista del CP Monjos, mentre que el Sènior b va donar la sorpresa en derrotar al líder CP Sant Ramon per 4-2. En Marc Figueras, com cada setmana, ens acosta l’actualitat de l’equip de triatló del CN Sitges amb la participació aquest últim cap de setmana a la Duatló de Terrassa i la Mitja Marató de Vilanova i la Geltrú.

Escolteu-ho