El parc de Santa Bàrbara serà un espai verd asilvestrat de gairebé 15ha, que romandrà obert sempre i que serà respectuós amb l’ecosistema del bosc de Can Bruguera.

En dos anys es preveu que el Parc de Santa Bàrbara estigui operatiu. Es tracta de 14 hectàrees d’espai natural comprès per pi blanc, garrofers, prats i camins. La proposta inclou miradors, 40 horts urbans i una zona més urbana i social a l’entorn de l’ermita de Santa Bàrbara. Ahir es va presentar en audiència pública el futur parc, a continuació podran sentir els agents implicats en el desenvolupament de la zona per ordre d’intervenció: Mireia Rossell, regidora de Medi Ambient; Joan Rodés, de la Junta de Compensació del PPU1; Ane Barrutia, de l’empresa Local 4 a qui s’ha encarregat el projecte del parc; Ricard Vila, de Biodiversitat Sitges; Jordi Mas, regidor d’Urbanisme i finalment, l’alcalde Miquel Forns.

Escolteu l’audiència sencera

Escolteu el resum de l’audiència