L’associació ‘Las historias de Sofía’ ens presenta el seu 3r conte solidari, “El gran tesoro”, destinat a un projecte de millora de l’àrea de neonatologia de l’hospital Vall d’Hebron.

Escrit per Concha García, i prologat per la cantant Mònica Naranjo, acaba de sortir a la venda El gran tesoro, el tercer conte solidari editat per l’associació Las historias de SofíaEl llibre s’emmarca en el projecte #ambtucomacasa-#contigocomoencasa, que té com a objectiu la implantació d’un centre de neonatología avançada a la Vall d’Hebron, per a que les famílies puguin estar amb els seus nadons prematurs des del naixement i durant el seu desenvolupament vital inicial. N’hem parlat amb Concha García i Marisa Guitart. El llibre es pot adquirir a través del web de l’entitat, o bé a la clínica Durán i Burgos. L’associació també ofereix la possibilitat de vendre llibres a qualsevol establiment que tingui interès a col·laborar en aquest nou projecte solidari.

Escolteu-ho