La 36a Mitja Marató creix en nombre de corredors i torna a presentar curses escolars gratuïtes

Imatge de la Presentació de la Mitja Marató amb la samarreta oficial que es va fer a l’Sports Bar

La 36a Mitja Marató de Sitges i el 8è Quart de Marató tornen diumenge amb més inscrits que l’any passat. En total prop de tres mil corredors participaran en les curses que repeteixen el circuit dels darrers anys vorejant el mar i que transcorre també pel centre històric de la vila. Aquest any l’organització de la cursa ha decidit repetir l’experiència de l’any passat amb les curses infantils i juvenils que tindran lloc dissabte a la tarda al passeig marítim, i que acolliran infants des dels 3 fins als 16 anys. Divendres i dissabte es podran recollir els dorsals de totes les curses a la fira del corredor ubicada a l’Hotel Calípolis. El Quart de Marató arrencarà diumenge a les 9h i la Mitja a les 10h des del Passeig Marítim i s’espera superar el centenar de voluntaris. Tot plegat es va explicar ahir en la presentació oficial de la prova de la mà dels organitzadors i col·laboradors.

Escolteu-ho