Josep Arnal i Gisela Carrión, guanyadors de la 36ª Mitja Marató; els dos equips de la UE Sitges tanquen la 1ª volta amb victòries i el CPS Sitges “xoca” contra el porter i els pals

Fem crònica del que ha estat la primera jornada esportiva del 2019. La 36ª Mitja Marató i el 8è Quart de Marató han protagonitzat la primera part del programa amb el repàs de les classificacions i les declaracions dels protagonistes: els vencedors Josep Arnal i Gisela Carrión i els sitgetans Dani Serra i Pablo Castells. En futbol, s’ha tancat la 1ª volta a 3ª Catalana i els dos equips de la UE Sitges ho han fet amb triomf: el primer equip amb un 7-3 davant La Múnia i el Sitges Suburense amb un 3-0 davant el Dinàmic Batlló. En bàsquet, el Bàsquet Sitges va perdre de només dos punts (71-69) a la pista de l’AESE, mentre que a la 1ª i 2ª Catalana d’hoquei patins, els dos equips del CPS Sitges han perdut. Destaca, sobretot, la derrota del primer equip (0-1) davant el Santa Perpètua en un matx en el que els sitgetans es van topar contra el porter visitant i els pals.

Escolteu-ho