“L’Utrillo i el Benaprès bateguen junts”. Els dos centres educatius organitzen aquest dijous una campanya de donació de sang. Parlem amb els alumnes.

Alumnes i professors a l’estudi de Ràdio Maricel

Alumnes de 6è de primària de l’Escola Miquel Utrillo i de 3r d’ESO de l’Institut J.R.Benaprès són els responsables de la campanya de donació de sang que demà dijous 17 de gener s’activarà en aquests dos centres educatius. L’Utrillo repeteix l’experiència de l’any passat i per primera vegada s’hi suma el Benaprès, en ambdós casos la campanya els serveix per treballar matèria curricular de manera cooperativa. Tots dos centres obriran portes demà de tres de la tarda a vuit del vespre per tal d’aconseguir un gran nombre de donants, la sang anirà a parar al banc de sang i teixits que també col·labora en aquesta campanya.

Escolteu-los