Nivell 10 organitza una trobada amb les gestories de Sitges, per a explicar com les empreses poden contractar a persones amb discapacitat. Escolteu el testimoni de Marta Domínguez i Josep Maria Barberà, dos treballadors del programa Timol.

El centre de formació i treball Nivell 10 organitzarà, el proper 11 de febrer, una trobada tècnica amb gestories de Sitges per a exposar-los la documentació que les empreses han de tramitar en cas que vulguin contractar a persones amb discapacitat. En aquest sentit, les experiències del programa comarcal Timol han estat fonamentals per a que moltes persones amb discapacitat hagin pogut entrar al mercat laboral ordinari. Avui hem tingut el testimoni de la Marta Domínguez, que ha començat un projecte d’autoocupació, i d’en Josep Maria Barberà, que treballa a les brigades de manteniment de Vilanova i la Geltrú. Han vingut acompanyats per Isabel Galán, tutora del programa Timol, i Anna Milà de Nivell 10.

Escolteu-ho