L’autòdrom serà un centre de proves hípiques i de presentacions del món del motor. L’empresa Grand Prix posa en marxa un ambiciós projecte de 20M€, que obrirà el 2022.

Es mantindrà íntegra l’estructura de l’òval, la tribuna i l’espectacular espai  inferior on durant fa molts anys s’hi instal·laren els carrossaires del Retiro, i a l’nterior de l’anella, on durant molts anys hi va haver una explotació agrícola, s’hi ubicaran unes pistes multifuncionals on s’hi celebraran competicions hípiques durant la temporada d’hivern. Les presentacions i petits esdeveniments vinculats al món del motor, i les competicions hípiques seran els dos eixos bàsics del projecte que l’empresa d’esdeveniments Grand Prix contempla per el que és, avui, l’únic circuit del seu gènere al món que es conserva íntegre. El projecte suposa una inversió de 20M d’euros i s’espera que pugui inaugurar-se el 2022, vigília del centenari de l’equipament. N’hem parlat amb el cap de comunicació, Eduard Vilarubí. Apunteu-vos a l’agenda una jornada de portes obertes per al proper dissabte 26 de gener.

Escolteu-lo