Una bona jornada esportiva: només el CPS Sitges no va poder amb el Barça Lassa a Pins Vens

El Rugby Club Sitges va estrenar noves equipacions. Foto: Jaume Andreu.

Fem crònica del que ha estat un bon cap de setmana esportiu. Només el Club Patí Subur Sitges va veure com el Barça Lassa es va endur el triomf de Pins Vens (3-4) després de capgirar el 3-1 de la primera part. En futbol, la UE Sitges va començar la segona volta amb una còmoda victòria (4-0) davant del Masquefa, abans d’encarar un calendari complicat en les properes jornades. Per la seva banda, el Sitges Suburense també va sumar els tres punts en superar (2-1) al Veterans Catalunya a Aiguadolç. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges ha tancat la primera volta amb una victòria (74-65) davant el CB Santa Coloma i un balanç de 6 victòries i 7 derrotes. Pel que fa a la Divisió d’Honor Catalana de rugby, el Rugby Club Sitges va superar (36-0) al Castelldefels aconseguint així el seu cinquè triomf consecutiu en aquesta 2ª fase de la competició.

Escolteu-ho