El teatre inclusiu arriba a Sitges de la mà d’Anna Barrachina

L’actriu sitgetana Anna Barrachina fa tres anys que col·labora amb l’associació Incursió Social, nascuda al municipi lleidetà de Juneda, que treballa i fomenta el teatre inclusiu. Després d’una bona experiència Barrachina vol portar aquesta iniciativa a Sitges i juntament amb l’Ajuntament s’ha proposat tirar endavant un nou projecte de teatre dirigit per professionals de l’escena com ella i dut a terme per persones amb capacitats diverses. La intenció és arrencar amb els assajos i els entrenaments passat carnaval i finalment estrenar muntatge teatral al municipi al mes de juny. L’objectiu és sempre fomentar la inclusió a través del joc del teatre, una experiència que per Anna Barrachina és enriquidora a tots nivells, personal i professional.

Escolteu-la