La prèvia: cap de setmana d’All Star Copa Catalunya i el femení del Sitges Suburense rep el líder aquest diumenge a Aiguadolç

El primer equip femení del Sitges Suburense afronta aquest diumenge (13:30h) la seva primera gran final de la temporada. Segon a la classificació a 5 punts del primer classificat, el partit davant el Tortosa Ebre pot ser una immillorable oportunitat per mesurar les opcions d’ascens de les sitgetanes. Per la seva part, el primer equip masculí té demà (17:00h) un dels partits més complicats, ja que visita el camp d’un Òdena que és tercer a la classificació. Aquest que ve és també el cap de setmana de l’All Star de la Copa Catalunya de Bàsquet i demà (18:00h) al Nou Congost de Manresa acollirà el matx entre les dues seleccions de Copa (grup 1 grup 2), amb el jugador del Bàsquet Sitges, Jordi Boronat com un dels integrants de l’equip del grup 2. A la 1ª Catalana d’hoquei patins, i després de les dues últimes derrotes, el Club Patí Subur Sitges visita aquest diumenge (12:30h) ni més ni menys que la pista del líder CP Congrés. També la Divisió d’Honor Catalana Vueling de Rugby ens depara demà (18:30h) un duel d’invictes a La Foixarda entre el Rugby Club Sitges i el Gòtics RC.

Escolteu-ho