La prèvia: la visita del CD Ribes a Aiguadolç, la del CEU a Santa Bàrbara o la del Club Patí Subur Sitges a la pista del SD Espanyol

El Rugby Club Sitges afronta un exigent calendari d’aquí a final de temporada, però ja està classificat per als play offs de la Divisió d’Honor Catalana Vueling (foto RC Sitges)

El cap de setmana esportiu ens portarà un nou derbi de la 3ª Catalana de futbol: el de demà (17:15h) a Aiguadolç entre la UE Sitges i un CD Ribes que està fent una notable temporada. Per la seva banda, el Sitges Suburense rebrà diumenge (17:00h) la visita d’un Sat Genís Penitentes amb molt bons números fora de casa. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges afronta la jornada 16 amb l’objectiu d’intentar doblegar al Badalonès a Pins Vens (18:05h), mentre que a la 1ª Catalana d’hoquei el Club Patí Subur Sitges visita diumenge (19:20h) la pista del SD Espanyol. També tindrà un partit complicat el Rugby Club Sitges, que diumenge (16:00h) rebrà la visita del CEU a Santa Bàrbara. Serà el primer partit de l’exigent calendari que l’espera d’aquí a final de temporada, amb la classificació per als play-offs ja a la butxaca.

Escolteu-ho