Un cartell tomba i tomba imatge del Carnaval 2019

Adrià Berlan és l’autor de la imatge del Carnaval 2019, un cartell tomba i tomba que apel·la al joc, el respecte i la diversitat. Juntament al cartell ahir es va presentar el programa de la festa que inclou recorreguts, converses, articles i un calendari explícit del gruix d’activitats que es duran a terme durant els set dies que duri la festa. El detall dels actes el va explicar el president de la comissió del Carnaval, Ramon Artigas seguit de Sergi Molina, coordinador de continguts del programa. També van intervenir Jaume Pavón, de la colla XisPun i Adrià Berlan, autor del cartell i membre d’Aliguinhos, colles organitzadores dels personatges de la Reina i del Carnestoltes. La regidora Rosa Tubau va concloure l’acte fent referència, entre d’altres, a l’equilibri assolit els darrers anys entre festa i seguretat.

Escolteu-ho