Si hi hagués hagut més voluntat de canvi, Ramon Artigas hagués continuat? ‘Probablement’, respon el president de la comissió de Carnaval.

Ho deixa aquest any, malgrat que hi havia possibilitat de pròrroga. I ho deixa, fonamentalment, perquè hagués volgut trobar-se amb una mentalitat més oberta davant de determinats canvis que creu que el Carnaval encara pot fer, per acostar-lo a una festa menys dominada per l’stablishment establert amb els anys. Convençut que les rues són una part del Carnaval i que no és bo que monopolitzin la festa, el president de la comissió de Carnaval creu que a la comissió els representants de les entitats podrien reduïr-se a un vocal que aglutinés el pensament de les mateixes a l’entorn de les rues, o que caldria una obertura més explícita a tots aquells i aquelles que vulguin sortir als recorreguts de manera més lliure. En el balanç del que s’ha fet, Artigas està especialment satisfet de proposar activitats diàries durant tota la festa, i obrir-les al públic familiar.

Escolteu-lo