La prèvia: el Rugby Club Sitges acull el 2n Torneig dels Dofins; jornada 23 a la 3ª Catalana de futbol i el CPS Sitges no pot fallar davant el HC Montbui a Pins Vens

El cap de setmana esportiu abans de Carnaval ens porta la 2ª edició del Torneig dels Dofins a Santa Bàrbara. Organitzat pel Rugby Club Sitges, el torneig es disputarà demà dissabte a partir de les 10:30 h. En futbol, fem prèvia de la 23ª jornada a la 3ª Catalana. La UE Sitges, de nou amb baixes importants, jugarà diumenge (12:00 h) al camp del Piera, mentre que el segon equip tractarà d’allargar una mica més la bona ratxa de resultats visitant demà (18:00 h) el camp d’un Terlenka Barcelonista que ocupa ara mateix el cinquè lloc de la classificació. A la Copa Catalunya de bàsquet, el Bàsquet Sitges mirarà de millorar els seus registres fora de casa, on de moment només ha guanyat un partit. Els sitgetans jugaran demà (19:45 h) a la pista del Ploms Salle Reus. Pel que fa a la 1ª Catalana d’hoquei patins, el Club Patí Subur Sitges rep aquesta nit (21:15 h) a un HC Montbui que és penúltim a la classificació.

Escolteu-ho