Temps de Descompte: la UE Sitges capgira un 2-0; el Bàsquet Sitges guanya el seu segon partit a fora i el Rugby Club Sitges segueix invicte en empatar davant el FCB Blau

La jornada esportiva prèvia al Carnaval ens ha dut la victòria de la UE Sitges a Piera, on els de Víctor Doñate van haver d’aixecar un 2-0 en contra per acabar guanyant 3-4. Per la seva banda, el Sitges Suburense va sortir derrotat de la visita al camp del Terlenka Barcelonista (3-0). El cap de setmana ha estat positiu, per exemple, per a un Bàsquet Sitges que, a la pròrroga, es va endur el triomf de la pista del Ploms Salle Reus (82-85), mentre que a la 1ª Catalana d’hoquei, el CPS Sitges va sumar tres punts més en superar al Montbui (4-2) a Pins Vens. A la Divisió d’Honor Catalana de rugby, el Rugby Club Sitges segueix sense perdre després d’empatar (25-25) a La Teixonera davant un FC Barcelona que es perfila com un dels rivals per endur-se el títol aquesta temporada.

Escolteu-ho