Un helicòpter i un dron policial sobrevolaran Sitges per Carnaval

El Saló d’Or del Palau Maricel ha acollit la Junta local de seguretat del Carnaval 2019

El dispositiu de seguretat del Carnaval aquest any incorporarà un helicòpter que s’encarregarà de vetllar, sobretot, els barris i les urbanitzacions més allunyades, i també afegeix un dron que sobrevolarà el passeig durant la rua per tal d’enviar imatges al centre de control i inhibir altres possibles drons. Pel que fa al nombre d’agents enguany el dispositiu es reforça amb un total de nou cents agents entre professionals i voluntaris i es manté la fórmula d’incorporar auxiliars de seguretat privada a banda dels cossos de seguretat de mossos d’esquadra i policia municipal. Tot plegat en un any de consens entre ajuntament, comissió, entitats i cossos policials. Ho va explicar l’alcalde Miquel Forns en sortir de la Junta local de Seguretat de Carnaval que es va celebrar al saló d’Or del Palau Maricel.

Escolteu-lo