Entre el foc de l’enterro i les brases de les valoracions, nit (Quina nit!) de balanços

Nit de balanços a les entitats. I aquests balanços no us deixaran indiferent…

Otilia Blanco, presidenta dels independents pel Carnaval de Sitges, creu que al Carnaval només li falta retrobar els 3 minuts d’aturada de les colles davant del set de la televisió, i apostar, de nou, per una megafonia conjunta com es va fer anys enrere al Cap de la Vila.

Escolteu Otilia Blanco

Al Prado, intervingueren la presidenta Carme Artigas, el president de la comissió de Carnaval, Isaac Bielsa, i la vicepresidenta Sandra Rubí. L’entitat fa una excel·lent valoració de totes les activitats que ha programat durant la setmana de Carnaval, creu excessiva la pressa amb la qual han hagut d’anar les carrosses del Prado a les rues, i creu que el to del predicot de S.M.Carnestoltes no va ser l’adequat.

Escolteu Carme Artigas, Isaac Bielsa i Sandra Rubí

David García, president de la comissió de Carnaval de El Retiro, i Elena Ferré, presidenta de l’entitat, es mostraren molt crítics amb el president de la comissió, Ramon Artigas. Ferré també es mostrà dolguda per les referències del testament.

Escolteu David García i Elena Ferré

Al mateix Retiro, Ramon Artigas replicà les declaracions de David García i Elena Ferré, i la regidora Rosa Tubau defensà Artigas i el model de Carnaval que s’ha impulsat des de la comissió, i va criticar el to del predicot i del testament del Carnestoltes. Per la seva banda, l’alcalde Miquel Forns, plantejà un discurs més contemporitzador amb la necessitat que tothom remi en la mateixa direcció.

Escolteu Ramon Artigas, Rosa Tubau i Miquel Forns

Maica Díez i Cristina Cañellas, en representació de la colla de la Reina, Xis-Pun, i Joan Mas i Ricard Raventós, en representació d’Aliguinhos, la colla de S.M.Carnestoltes, també van agrair la setmana que han viscut i, en el cas d’Aliguinhos, vindicar la feina feta en una nit en la qual, segons en Joan hem rebut hòsties de tothom.

Escolteu els representants de la Reina i del Carnestoltes